Langeveldstraat 10
1795 AG De Cocksdorp
M  06 27 23 94 48
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

test.jpg

Klimmateriaal

Euroscaffold Nederland is fabrikant en leverancier van professionele aluminium steigers, rolsteigers, kamersteigers, steigertransporters® en klimmaterialen.

Euroscaffold levert rolsteigers in twee uitvoeringen:

De Euro rolsteiger in glans uitvoering met conische verbindingspen en gerstekorrelstructuur op de sporten. En de Extrusie rolsteiger in dof aluminium uitvoering met rechte verbindingspen en ribbelstructuur op de sporten.

Opvouwbare steiger of steiger uit losse elementen

Bij de kamersteiger heeft u de keuze uit een opvouwbare steiger of een steiger die uit losse elementen bestaat. Ook hier heeft u de keuze tussen de conische of rechte verbindingspen.

Veiligheid steigers

De EuroScaffold steigers voldoen volledig aan de geldende normen voor draagbaar klimmaterieel zoals:

  • de Europese Richtlijn Werken op hoogte 
  • NEN-EN 1004 
  • NEN-EN 1298 •
  • Warenwet (Besluit Draagbaar Klimmateriaal) 

Al onze rolsteigers zijn voorzien van een opbouw- en veiligheidsinstructie.

Flexibiliteit steigers

De Euroscaffold rolsteigers zijn scherp geprijsd en vormen daarmee een aantrekkelijk alternatief voor een aantal bekende merken. De steigers zijn uitgevoerd met gestandaardiseerde rechte of conische verbindingspennen en staan daarmee garant voor snelle en veilige (de)montage uitgewisseld met merken zoals APW, Altrex en Wienese.

Steiger kopen? U heeft de keuze

De Euroscaffold rolsteigers zijn leverbaar in breedtemaat 75 en 135cm en de platform lengtes 190, 250 en 305cm. De EuroScaffold steigers worden in eigen fabriek geproduceerd.